PARTNERI

OTKRIJTE PREDNOSTI SARADNJE SA FITPASS SISTEMOM

Zašto FitPass?

Novi članovi

Gradite svoju reputaciju i stalo Vam je da u tom pravcu nastavite?

FitPass je pravi izbor za Vas.

Ulaskom u naš sistem, dobijate nove korisnike Vaših usluga, kojima je neophodna rekreacija na novoj lokaciji u blizini njihovog radnog mjesta ili kuće. Naši korisnici su u stalnom pokretu i žele da probaju nove aktivnosti ili jednostavno promjene lokaciju. Kao FitPass Partner dobijate ulaznicu za potencijalno veliki broj novih korisnika koji se svakim danom uvećava.

partneri1

Marketing

Ulaskom u FitPass sistem, kao partner dobijate svoju stranicu na našem sajtu, na kojem imate kompletan uvid i sve neophodne informacije o Vašem objektu. Bez ikakvih dodatnih finansijskih ulaganja, Vaš poslovni profil se redovno ažurira, a putem društvenih mreža, konstantno objavljujemo i promovišemo najnovije vijesti i aktivnosti Vašeg objekta. Naše je da učestvujemo u građenju imidža našeg partnera, i Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu.

partneri1Finansije

Kao partner sa više od 80 objekata širom BiH, uspostavili smo povjerenje koje obuhvata pouzdanost u jasno definisan model plaćanja. Bez dodatnih finansijskih ulaganja, kreiramo posebnu ponudu za Vaš objekat prema paketima i aktivnostima u skladu sa Vašom djelatnošću.

partneri1

Kako funkcioniše FitPass

1. Partner dobija uređaj povezan sa FitPass sistemom

Neko iz našeg prodajnog tima će Vam dostaviti uređaj za očitavanje FitPass kartica i obučiti Vaše zaposlene. Oprema i instalacija su u potpunosti besplatni uz našu podršku.

partneri12. Korisnik dolazi u objekat sa FitPass karticom

Očitavate karticu na uređaju koji Vam je dostavljen i odmah dobijate povratnu informaciju od sistema potrebnu za validaciju korisnika.

korisnik dolazi u objekat3. Uvid u posjete i statistiku u svakom trenutku

Putem Vaše pristupne šifre u svakom trenutku možete provjeriti broj dnevnih kao i mjesečnih posjeta u Vašem objektu. Ostavite nam Vaše kontakt podatke i neko iz našeg prodajnog tima će Vam se uskoro javiti.

partneri3 

 

 

FitPass.ba koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike i sigurnosti. X