POSLOVNI KORISNICI

FitPass predstavlja jedinstven način da aktivirate svoje zaposlene! FitPass kartica omogućava treniranje u preko 60 objekata širom BiH, po cijeni manjoj od jedne prosječne mjesečne članarine. Vaši zaposleni dobijaju mogućnost da koriste preko 30 različitih sportskih aktivnosti (teretana, bazen, aerobic, pilates, joga, ali i kuglanje, stoni tenis, jahanje itd.) u preko 6 gradova u BiH.

Zakažite sastanak kako bismo Vam dostavili personalizovanu ponudu za Vašu kompaniju.

NAPOMENA:

Korporativni popust mogu ostvariti firme koje imaju minimalno 10 zainteresiranih korisnika za FitPass karticu.


Kako funkcioniše FitPassstep1

Proslijedite nam Vaše podatke i kontaktiraće Vas neko iz našeg prodajnog tima

step2

Vaši zaposleni mogu da posjete i koriste preko 60 objekata u našem sistemu u preko 6 gradova širom BiH. Na raspolaganju je preko 30 različitih sportskih aktivnosti.

step3

Pokažite vašu personalizovanu FitPass karticu i uživajte u treningu u nekom od preko 60 objekata iz naše ponude.Koje su pogodnosti FitPass kartice?

 

suitcase

ZA VAŠU KOMPANIJU


FitPass je odličan način da se generišu uštede za vašu kompaniju i izgradi pozitivan imidž poslodavca. Ulaskom u naš program, stvorićete višestruke mogućosti zaposlenima da kroz rekreaciju pozitivno utiču na svoje zdravlje, te samim tim i na povećanje svoje efikasnosti kao i na umanjenje posljedica stresa.


user

ZA VAŠE ZAPOSLENE


U FitPass sistemu, Vaši zaposleni dobijaju pristup velikom broju sportskih objekata i disciplina na dnevnom nivou u svim terminima koji im odgovaraju. Opšte je poznato da je u zdravom tijelu zdrav duh.

"Dajte zaposlenima beneficije koje oni vrednuju, oni će biti zadovoljniji, manje će odsustvovati s posla, biće manje verovatno da daju otkaz, a imaće veću posvećenost ispunjavanju ciljeva kompanije" - Džo Lineberri

medal

BENEFITI


FitPass predstavlja jedinstven način da aktivirate svoje zaposlene! 

U skladu sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Evropske unije i njenih država članica, preporučuje se minimalno 60 minuta fizičke aktivnosti dnevno, umjerenog intenziteta za mlade i minimum 30 minuta fizičke aktivnosti dnevno, umjerenog intenziteta za odrasle

Način obračuna

Cjenovnik

Naše ponude su veoma fleksibilne. Cijena FitPass kartice zavisi od vaših potreba i mogućnosti

Finansiranje

U većini slučajeva, kompanija omogućava korištenje FitPass kartice svojim zaposlenima. U određenim slučajevima, odobravamo participaciju između kompanije i zaposlenog 

Obračun i način plaćanja

Izdajemo jednu fakturu za sve kartice na početku mjeseca sa rokom plaćanja 14 dana od datuma izdavanja. Obračunski period je jedan mjesec.

FitPass.ba koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike i sigurnosti. X