50% popusta za narudžbe putem NUTRISETA web shopa

NUTRISETA je online platforma koja nudi već napravljene brošure sa planovima ishrane i jelovnicima za određeno stanje. Planove ishrane je kreirala dr.sci.med. Amina Šeta, specijalista interne medicine, dijabetolog i nutricionista, sa preko 15 godina iskustva u medicinskoj praksi.
Posjetite NUTRISETA web shop na https://nutriseta.ba/shop/ gdje ćete naći planove ishrane sa označenim cijenama, a klikom na svaku pojedinačnu brošuru možete naći detaljniji opis za istu.
Osim web shopa, NUTRISETA nudi savjete o ishrani https://nutriseta.ba/blog/. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe!

Ishrana modernog čovjeka treba biti jednostavna, ali učinkovita. Naš organizam će nam biti zahvalan kad god napravimo dobar izbor za trpezarijskim stolom i odaberemo svježe voće i povrće bogato enzimima i probavnim vlaknima, umjerene količine visokokvalitetnih proteina i masti, te složene ugljikohidrate koji sporo otpuštaju šećere i obezbijeđuju nam energiju tokom cijelog dana. Kada vidite koliko je jednostavno i koliko ćete se bolje osjećati nakon toga, onda ćete lako izabrati plan ishrane za ono što vam treba.

Zdrava ishrana je ukusna. Recepti se spremaju lako i brzo i posebno su pogodni za zaposlene. Namirnice su poznate i dostupne na svakom koraku.

Znate šta je najbolje od svega? Dovoljno je pridržavati se plana ishrane samo jednim dijelom i rezultati se vide vrlo brzo.
A ako ste istrajni i pratite plan ishrane redovno, rezultati će biti dugotrajni.
Bit ćete uvijek zdravi, vitki i dobro ćete se osjećati u svojoj koži.

Aktivni korisnici Fitpass-a mogu ostvariti popust od 50% za narudžbe putem webshopa https://nutriseta.ba/shop/ tako što će na mail info@nutriseta.ba poslati sliku ekrana iz Fitpass aplikacije na kojoj piše da su aktivni korisnik te će dobiti kod putem kojeg će ostvariti popust na artikle koji nisu na akciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.