Iskoristite razne popuste u Ciklo Centru

Vođeni idejom da svoje oduševljenje biciklizmom i prirodom prenesu na druge, 2002. započinju saradnju sa američkim biciklističkim brendovima, kao i nizom poznatih svjetskih proizvođača sa kojima i dalje sarađuju. Sama kupovina, korištenje i održavanje bicikla postalo je jako kompleksno, skupo i zahtjevno. Pored same prodaje najboljih svjetskih brendova, najkvalitetnijeg servisa čiji su članovi iskusni i edukovani kadar, kupcima, osoblje nastoji kupcima prenijeti i način života. Uz vaš bicikl dobijete punu podršku za sve potrebe bicikliste, upute gdje i s kim možete napraviti nezaboravne vožnje, izvršiti prvi besplatni servis, objasniti osnovne tehnike upravljanja i održavanja itd.

 

 

Koje usluge nude?

  • Prodaja – samo najbolje marke bicikala i biciklističke opreme.
  • Servis – servis je gotovo jedini izbor, ne samo za rekreativne vozače iz BiH koji žele najbolje za svoje bicikle, već i za napredne korisnike, takmičare i profesionalce koji žele biti sigurni da njihovi ljubimci imaju samo najbolje.
  • Body Geometry Fit- bike fitting- Jedini u Bosni i Hercegovini! za sve koji žele najbolji mogući položaj na biciklu, optimiziran uz pomoć najsavršenije Rethul highend tehnologije, uz pomoć elektronike, senzora i super kompjutora iz USA Specialized SBCU centra, možemo ponuditi nešto jedinstveno!
  • Snowboard/ski servis! Kvalitetne profesionalne mašine, najbolji repromaterijal kao i iskusni i edukovani kadar!

Uz pokaz aktivnog FitPass naloga ostvarujete iduće popuste:

  • Ski servis-20%
  • Bicikla – 15%
  • Ostala oprema – 20%

Popust se odnosi na nesnižene artikle, popust je na gotovinsko plaćanje, na kartično plaćanje umanjuje se za 5%.

Ciklo Centar možete pronaći na adresi  Hamze Čelenke 58.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.