Iskoristite 30% popusta u Bambina beauty centru

Masažom se poboljšava krvotok, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava se dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava se oksigenacija tkiva i tok limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija i izgleda zdravije i mlađe. Masaža utiče i na mišiće tako da se rastežu i skupljaju, pa postaju čvršći, a ujedno i opušteniji, jer se njome uklanjaju nagomilane mliječne kiseline koje dovode do grčeva i bolova u mišićima. Također, masaža snažno djeluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih hormona u organizmu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzimajući u obzir navedeno u našoj ponudi za vas našao se i Beauty centar Bambina u kojem možete izabrati jednu od idućih masaža: klasična masaža, antistress, fitness, aroma, sportska, anticelulitna, ali i mnoge druge masaže, kao i maderoterapiju.

Također, u ponudi imate i hidžamu koja oslobađa tijelo od otrovnog otpada koji se akumulira u ljudskom tijelu, ali i oslobađa od napetosti, bola,umora…

Bambina beauty centar možete pronaći na adresi: Bulevar branilaca Dobrinje 6 i iskoristiti 30% popusta na sve usluge uz pokaz vašeg aktivnog Fitpass naloga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.