Perfect Fit

  • Teretana
  • Fitness
  • Pon: 9:00-21:00
  • Uto: 9:00-21:00
  • Sre: 9:00-21:00
  • Čet: 9:00-21:00
  • Pet: 9:00-21:00
  • Ned: 15:00-21:00

O Nama

Perfect Fit Gym and Fitness je otvoren u Mostaru 2015. godine. Na usluzi Vam je DHZ Fitness oprema čija je osnovna karakteristika automatska prilagodljivost i minimalna mogućnost pogrešnog izvođenja vježbi. Treneri Vam u svakom momentu mogu pružiti kvalitetan i koristan savjet vezan za vježbanje, ishranu i zdrav život.

Fitnes centar posjeduje zasebnu mušku i žensku svlačionicu sa ormarićima na zaključavanje za Vaše osobne stvari, kao i tuš kabine, kako biste se mogli opustiti i osvježiti nakon napornog treninga.

U sklopu fitness centra nalazi se „Shake bar“, koji u svom asortimanu proizvoda posjeduje sve potrebno kako bi kvalitetno i korisno obnovili Vašu snagu i tijelo.

Postoje 3 programa treninga: 

Individualni trening je najbrži put do cilja i svakako najučinkovitiji. On uključuje podršku stručnog osoblja koje je uvijek spremno pomoći i motivirati vas.

Bodyweight program je osmišljen tako da se vježbanju može priključiti gotovo svaki pojedinac bez prethodnih znanja te bilo kojeg fitness statusa. Zanimljivost kod ovog tipa vježbanja je što postavlja određeni motorički izazov pred vježbača.

Metabolički treninzi se zasnivaju na fiziološkom odgovoru i prvenstveno utječu na energetske sistem organizma. Ipak, metaboličkim treninzima je glavni zadatak ubrzavanje metabolizma. Ubrzan rad srca, viši intenzitet treninga (u prosjeku), kraće pauze, kratko trajanje cjelokupnog treninga i angažiranje kompletne muskulature tijela su njegove glavne karakteristike, a uz navedeno, javlja se i EPOC (engl. excess post-exercise oxygen consumption), odnosno povećana konzumacija kisika i nakon vježbanja, što znači da metabolizam nastavlja ubrzano raditi trošeći energiju i sagorijevajući kalorije još dugo nakon treninga.


Sjajan ambijent i ljubazno osoblje učinit će da vrijeme koje provedete u Perfect Fit-u bude Vaš omiljeni dio dana.

Kontakt
061748894

20:00 - 21:00

Grupni trening - Grupni trening za žene

Mostar, Mostar, Opine bb BEZ DOPLATE

20:00 - 21:00

Grupni trening - Grupni trening za žene

Mostar, Mostar, Opine bb BEZ DOPLATE
Napomena: Doplate su po korisniku i važe za jedan termin, osim ako nije drugačije navedeno.
FitPass.ba koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike i sigurnosti. X