Fitnes studio Transform

 • Fitness
 • Grupni trening
 • Pilates
 • Joga
 • Pon: 7:00-23:00
 • Uto: 7:00-23:00
 • Sre: 7:00-23:00
 • Čet: 7:00-23:00
 • Pet: 7:00-23:00
 • Sub: 0:00-0:00
 • Ned: 7:00-23:00

O Nama

Fitness studio Transform Sarajevo je specijalizirani studio za sprovođenje personalnih treninga i grupnih treninga sa ograničenim brojem vježbača. Transform je udruženje fitness i kondicionih trenera koji Vam uz stručno vođenje, asistiranje, korigovanje, savjetovanje, motivisanje i različite metode treniranja pomažu da ostvarite svoj cilj!

Zašto TRANSFORM?

TRANSFORM predstavlja stanje subjekta koje je nastalo kao uzrok transformacionog procesa (vježbanja) . Svaki vid tjelovježbe ima za cilj da iz početnog (inicijalnog) stanja, putem transformacionog  procesa, vježbača unaprijedi u bolje (finalno) stanje, koje se naziva TRANSFORM. Upravo zbog toga naš studio nosi istoimeni naziv TRANSFORM, jer je naš zadatak da Vas transformišemo u svim segmentima Vaših psihofizičkih sposobnosti i samim tim unesemo promjene na bolje u Vaše živote.

Uz nas promijenite Vaš način života – TRANSFORM YOUR LIFESTYLE!

 Prilagođenim sistemom treninga koji sprovodimo (individualnim pristupom ili rad u malim grupama), trener može posvetiti pažnju svakom vježbaču i transformaciju sprovoditi efikasno. Treninzi se nekad mogu sprovoditi i na otvorenom (na odgovarajucim lokacijama) zavisno od želja vježbača i vremenskih uslova. Ono što je jako važno napomenuti jeste to da Vam naši treneri ne daju samo savjete u vezi treniranja, već da sa Vama prolaze cijeli proces transformacije vašeg načina života! Korigovanje, asistiranje i motivacija za vrijeme treninga, savjeti o treniranju, prehrani, dodacima prehrani, odmoru i mnoge druge stvari su samo dio onoga što Vam Transform i njegovi treneri mogu ponuditi!

TRX ST Workout - intenzivan funkcionalni trening u koji ćete poboljšati Vašu optimalnu tjelesnu pripremu, izgraditi i povećati mišićnu masu organizma i istopiti masne naslage.

Body & Mind - kombinacija pilatesa, yoge i bodyart-a, idealno za one koji žele bez zahtjevnih vježbi ojačati i održavati svoje tijelo u optimalnoj formi, popraviti držanje, povećati fleksibilnost i pokretljivost kičmenog stuba i riješiti se konstantnog osjećaja umora i bola u leđima.

Za svaki vid transformacije Vaših životnih navika stojimo Vam na raspolaganju, ali odluku o promjenama donosite isključivo VI, jer Transform slogan glasi: „NEĆE SAMO“!

NAPOMENA:
Termini za korisnike FitPass korisnika u Fitness studiu "Transform" su petkom i nedjeljom u terminima koje možete naći u rasporedu ispod.
 

Kontakt
061/550-049

18:15 - 19:15

TRX ST WORKOUT 1

Sarajevo, Sarajevo - Centar, Patriotske lige 50 BEZ DOPLATE

10:30 - 11:30

Body & Mind Concept

Sarajevo, Sarajevo - Centar, Patriotske lige 50 BEZ DOPLATE
Napomena: Doplate su po korisniku i važe za jedan termin, osim ako nije drugačije navedeno.
FitPass.ba koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike i sigurnosti. X