Association Loop Ensemble

  • Rolanje

O Nama

A.Loop Ensemble korisnicima FitPass kartice, omogućiti će zabavu na rolama u duhu old school roller skate programa, počev od osnovnih elemenata pa do onih zahtjevnijih elemenata, figure roller skating programa.
Korisnicima će biti demonstrirane vještine i trikovi na rolama sa četiri točka, poznatim kao “disco role”,pa je poželjno da korisnici takve role nabave. Ukoliko korisnici iskažu želju, A.Loop Ensemble će korisnike FitPass uputiti i pomoći im u odabiru odgovarajućih “disco rola” upravo za njih.
Termini za programske aktivnosti FitPass korisnika biti će omogućeni na stazi za brzo klizanje u okviru kompleksa Zetre, tri puta sedmično radnim danima, u poslijepodnevnim terminima. 
Za održavanje termina, potreban je broj od najmanje 10 korisnika.
Moguć je dogovor i za termine u jutarnjim satima vikendom.
Obzirom da se aktivnosti provode na otvorenom i zavise od vremenskih uticaja, A.Loop Ensemble, zadržava pravo da otkaže termin, zbog toga što nisu ispunjeni uvjeti za održavanje termina, o čemu je dužan da obavijesti korisnike FitPass putem Viber ili SMS poruke, i da to objavi na fb stranici Disco role.
Termini će se održavati u grupama, najviše do 12 polaznika, koji su obavezni da izvrše prethodnu najavu svog dolaska i rezervišu termine. Rezervaciju termina, moguće je izvršiti 24 sata prije korištenja termina, na telefon 061/865-676, putem Viber ili SMS poruke. Rezervacija mora sadržavati ime i prezime FitPass korisnika, da li dolazi sam ili sa članom porodice, datum termina.
Poželjno je da korisnici imaju svoju zaštitu za glavu laktove i koljena.
Za djecu mlađu od 14 godina, bez ili uz prisustvo roditelja, A.Loop Ensemble može organizovati dodatne termine uz dogovor.
Ukoliko klijent FitPass koristi termine A.Loop Ensemble u prisustvu dodatnih članova porodice, A.Loop Ensemble evidentira ulazak i članova porodice. Član porodice bez FitPass kartice plaća članarinu od 5,00 KM za jednokratan pristup aktivnostima.
Doplata za članarinu za jednokratan pristup aktivnostima A.Loop Ensemble je 2,00 KM. 

Kontakt
061 865 676

Old school roller skate - Roller disco, roller Boogie, roller funky

Sarajevo, Sarajevo - Centar, Alipašina bb DOPLATA 2.00 KM

17:30 - 18:30

Old school roller skate

Sarajevo, Sarajevo - Centar, Alipašina bb DOPLATA 2.00 KM

17:30 - 18:30

Old school roller skate

Sarajevo, Sarajevo - Centar, Alipašina bb DOPLATA 2.00 KM

17:30 - 18:30

Old school roller skate

Sarajevo, Sarajevo - Centar, Alipašina bb DOPLATA 2.00 KM
Napomena: Doplate su po korisniku i važe za jedan termin, osim ako nije drugačije navedeno.
FitPass.ba koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike i sigurnosti. X